TKH

Bloggen om min träning

Träning

10 x 1 min, trycket i benen saknades dock

Känslan är fortsatt lite si och så där… Gårdagen är ett typ exempel tog en kvällspromenad på knappt en timme efter jobbet igår som aktiv vila då kroppen kändes lite sliten efter helgen. Återhämtningen är lite långsam just nu. Lite mat efter promenaden och trötthet var ett faktum, somnade runt 21.15…

Gjorde dock ett tappert försök idag att väcka kroppen till liv och körde ett pass med 10 st en minuters intervaller, resultatet var lite blandat. Hade inte krutet i benen att driva runt pedalerna med tillräcklig kraft för att få till ett flåspass. I början orkade benen trycka på med 350-360 watt under intervallerna men mot de sista sjönk det ner till runt 340 watt, samtidigt så hann pulsen som max upp i 160…
Kraften saknades som sagt idag men bara att jobba vidare 🙂

Fick bli lite våfflor för att ladda om istället 🙂

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.