TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ovant…

Tog nya hojen ut på en premiärtur i kvällssolen, 2 timmar och knappt 6 mil i lugnt tempo för att känna efter hur den känns.

Första gången i mitt liv som jag cyklar på en tempohoj så det var ju lite ovant om man säger så. Blir nog att ställa den i trainern vid tillfälle och börja testa inställningar och se vad som passar. Nu så vart det bara ett grovt då in sadeln på rätt höjd, hade tydligen så bråttom ut att testa den efter jobbet att jag glömde till och med kolla trycket i däcken. Fanns ju iaf tillräckligt med luft.

Det kommer nog att ta ett tag dock innan vi är helt vänner… Samt innan jag vågar trycka på ordentligt… Läskigt smalt grepp i pinnarna 😉 Kanske en inställning eller vanesak. Behöver nog trimma in sittposition och så också lite bättre.

Samt nu vart det ju lite temporära lösningar med till exempel flaskställ och placering av cykeldator för att snabbt komma ut på premiärtur.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.