TKH

Bloggen om min träning

Träning

Hopp mellan två fartgrupper

Återigen stor uppslutning på lördagsträningen – många cyklister som var ute. Hakade på den snabba gruppen som skulle till Uppsala, och det var ett högt tempo från början. Kände väl ganska snart att det gick lite för fort för min del för att vara hållbart men hängde med ett tag och hann med att ta en förning. Sen släppte jag och körde en stund själv, tänkte jag skulle köra lite intervaller men nja blev väl si och så med det. Någon form av intervaller kanske det blev i början men fanns inte allt för mycket kraft att köra dem riktigt hårt.

Rullade i alla fall förbi Lunda, Herresta och möte upp 30-gruppen bakom Arlanda, hann med att ta en bild på dem och sedan jaga ikapp. Körde med dem till Knivsta och sedan till Odensala innan jag vek av hemåt igen. Det blev ju i alla fall ett bra pass med stundvis hårdkörning, behöver det. Bara att försöka bygga på uthålligheten så man orkar köra hårt längre också 🙂

 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.