TKH

Bloggen om min träning

Träning

Solorunda till Uppsala och tillbaka

Kom iväg på en runda direkt efter jobbet idag, lagom tills dess hade ju vägarna torkat upp också. Hade som målsättning att hålla någorlunda fart och köra till Uppsala på små vägar och sedan längs gamla Uppsalavägen tillbaka. En små tuff runda med en del backar.

Fram till Östuna rullade det på bra sedan blev det kant-/motvind när jag vände upp mot Uppsala, lite kämpigare men kändes ganska bra ändå. Framme vid Sävja så började vägen tillbaka vilket innebär lite motlut på sina ställen till att börja med. Lurig vind så där var det en hel del motvind också. Dock blev det lättare efter ett tag när vägen svänger tillbaka mot Märsta och något litet medlut ger en skjuts. Gav bra fart på sina ställen.

Vassunda så var det motlut igen och gick lite halvtungt när benen började kännas lite kalla, trots att det var runt 10 grader när jag åkte ut. Men värmer inte så mycket än…
Lövstaholm ännu en back att ta sig uppför, en jobbig sådan också. Rullade väl uppför den men inte i någon vidare hastighet – sedan var det dock mesta dels utför innan rundan var slut.

Klockade 65 km (slog av gps när jag rullade in i Märsta igen), från start utanför huset tills jag stoppade gps:en – 32,9 km/h i snitt. Kanske använda denna runda med start från Odensala så man hunnit bli lite var som referensrunda framöver – dock så tappar man ju en del fart i bostadsområdet och rondellerna vid Sävja…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.