TKH

Bloggen om min träning

Träning

In i väggen typ…

Egentligen skulle det ha testats lite chip-utrustning och programvara under dagens distanspass men det vart ju inställt. Istället var det en runda till Rimbo med 28-30 gruppen – som vi delade upp i en lite snabbare grupp vid Norrsunda.

Körde med den snabba gruppen från Norrsunda till Rimbo, tappade dock tätduon vid Gottröra. Till en början rullade det på fint i samlad trupp i gruppen, tror vi var 6 stycken från början. Medvind mot Rimbo så det flöt på bra, någonstans på vägen tunnades det ut lite i ledet och vi var 4 stycken.

Efter Gottröra när vi svängde upp mot Rimbo tappade jag en eller två meter i en pytte liten backe och då var det kört, tätduon seglade iväg. Blev till stor del solokörning resten av vägen till Rimbo. Kunde dock fortsatt hålla hygglig fart, så kom fram i Rimbo inte allt för långt efter dem. Cirka 38km/h i snitt från Norrsunda till Rimbo blev det.

Efter ett tag dök även 28-30 gruppen upp och det blev en gemensam fika ute, innan det var dags att rulla hemåt igen via småvägar.

Fick aldrig igång benen ordentligt efter fikat, de kändes kalla och trötta.. Än tröttare blev de i den hårda motvinden hem, trots det kämpade benen på bra – bra pannbensträning också 🙂

Mackan i Rimbo fyllde nog dock inte på energidepåerna så väl för det blev tungt till slut, men bara att bita ihop =) Var nästan så att jag behövde gå ner på lilla klingan fram i en tung uppförsbacke, bara den tanken lockade ju fram lite krafter för att ta sig upp.

11,5 mil slutade rundan på till slut med ett totalsnitt på strax över 30 km/h som sagt det rullade sakta framåt på sina ställen.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.