TKH

Bloggen om min träning

Träning

Introduktionscykling med SMACK

Idag var det första tillfället för Introduktionscykling med SMACK 2014, en hel del nya ansikten som dök upp. Skulle tro att vi var runt 30 cyklister totalt när vi sammanstrålade vid Skånela kyrka för gruppindelning.

Drog en kort introduktion om vilka grupper som fanns till bjuds idag samt kort om tecken och bra saker att tänka på i klungan. Sedan var det dags för att välja grupp och cykla iväg.

Valet för min del var ju enkelt eftersom jag var ledare i 27-28 gruppen idag, vi blev väl runt 10 i den gruppen. Planen var att köra en runda på cirka 7 mil och stanna för en fika vid konditoriet i Knivsta.

Mina ben var inte så pigga idag dock hade de väl inga problem med att hänga med i tempot, även om det var blåsigt på sina håll.

Hade god hjälp av Tobias Söder idag som fortsatt hade pigga ben, trots att han kommit hem från Mallis under natten och med dryga 110 mil i benen under den gångna veckan. Starkt!

Rundan flöt på bra och tolkar som att det gick bra i de andra grupperna (nybörjare och 24-26) också.

Imorgon bli det en vilodag efter mycket bra cykling fredag, lördag och söndag. Jag borde försöka hinna med och köra lite trainerpass på tempohojen för att fortsätta justera in sittposition och vänja mig vid den – vet bara inte när man ska få tid med det… Fick ju extension-kit till armstöden här om dagen så nu har jag justerat lite ochh det är lite bredare nu för armarna, hoppas på att det ska passa mig bättre utan att ha allt för stor negativ effekt på aerodynamiken.

 
Satt och kikade lite på antal cyklade kilometer (utomhus) för förra året per månad och för detta år. Började ju dåligt i januari detta år, ingen cykling alls ute… Under mars och nu i april har det dock vänt bra 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.