TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK-Serien: Herresta tempo 22,6 km

Nytt tempolopp idag, var dock inte redo att köra med tempohoj än idag så det vart med linjehojen.

Fortfarande har jag en bit kvar till mina uppsatta mål. Början av loppet kändes rätt okej även om jag kanske inte hade världens snabbaste tempo ut men när det kom lite längre backar igen så tappade jag fart. Inte heller lyckas man ju ta igen det i nedförsbackarna, har svårt att behålla trycket på pedalerna där.

Gick tungt direkt efter vändpunkt men fick väl bitvis upp farten på sina ställen i alla fall. Hur som helst så är det riktigt bra träning 🙂

Något varmare än vad det var för en vecka sedan men man kyls av en del under loppets gång även om man tar i ordentligt.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.