TKH

Bloggen om min träning

Träning

Järvsö Tur & Retur

Idag blev det ett distanspass på eftermiddagen till Järvsö, blev småvägar dit och sedan för lite variation en bit på 83:kan på andra sidan Ljusnan. Tänkte att det skulle vara ganska lite trafik där också, vilket det också var även om det fanns en och annan bil också.

Motvind på vägen ut vilket borde betyda att det skulle bara vara att segla hem de sista två milen när man tillbaka men så mycket seglande kanske det inte blev då de två sista milen går uppåt lite smått näst intill hela tiden. Men vinden gav lite skjuts i alla fall.

Gott om små kuperingar och slakmota på upp till ett par kilometer i taget kantat med sjöar, vattendrag, åker och skog. Så såg dagens landskap ut. 101,5 km landade rundan på med cirka 630 höjdmeter och ett ganska behagligt snittempo på 27,5 km/h på cyklocrossen.

Varmt väder när solen tittade fram med endast ett par kölhålor där det var betydligt lägre temperatur. Två korta stopp på rundan för att ta ett par foton. Fikat fick intas när man kom tillbaka till stugan – ugnspannkaka och en bit tårta. Bastun var ju också varm lagom tills man kom tillbaka 🙂

 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.