TKH

Bloggen om min träning

Träning

Dagens andra pass med linjehojen

Strålande solsken och varmt väder = att det blev premiär att köra i kort kort på dagens andra pass. Efter att ha laddat om med mat och lite vila så var det åter dags att trampa till Upplands Väsby och möta upp resten som skulle ut och cykla.

Ett distanspass skulle det bli, rundan gick via Kimsta – Arlanda – Halmsjön – Odensla – Sigtuna. Vid Sigtuna blev det en snabb fika vid Våfflan där det fanns gott om folk, kan det kanske vara så att solen lockade fram alla…

Riktigt kul körningen där vi ibland tryckte på lite mer och körde lite snabbare. Benen kändes bra trots morgonens pass men den var ju i relativt lugnt tempo.

Efter Sigtuna vändes det mot Märsta – Rosersberg och medan resten fortsatte mot Väsby vek jag av vid Norrsunda och cyklade till Arlanda och fortsatte till Halmsjön och Odensala innan jag efter 10,7 mil var hemma i Märsta.

En mycket bra avslutning på en bra påsk.

 
 
Värmeböljan fortsatte på balkongen under dagen…
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.