TKH

Bloggen om min träning

Träning

4 Intervaller uppför backen

Efter en dags vila var det dags för lite träning igen – backintervaller stod på schemat. Backen tar ungefär en minut att köra upp för om man tar i lite, så idag blev det 4 minuter hård träning under den timmen jag var ute.

För att göra det lite extra jobbigt så hade vädret bestämt sig för att det skulle va lite motvind i backen också – härligt. Vinden var dessutom kylig ikväll men det var bara att bita ihop och köra hårt.

Förutom att det var lite väl kallt (speciellt på toppen av backen när man kippar som mest efter luft) gick det bra. Slog till med effektrekord i första intervallen med ett snitt på 591 watt under en minut. Har ju ett litet delmål att köra 6 x 500 meter backintervaller med snitteffekt på 500 watt.

Nu vart intervallerna inte alltid 500 meter, så ska nog omformulera det målet till 6 x 1 minut backintervaller med snitteffekt på 500 watt.

I lite varmare väder en bra dag ska det nog gå galant, idag var det lite för kallt som sagt så körde bara 4 hårda intervaller. Den fjärde hade lägst snitteffekt och landade på 541 watt. Så två till ska väl benen orka, eller?

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.