TKH

Bloggen om min träning

Träning

Fikarunda till Sigtuna

Bra uppslutning på lördagsträningen från Väsby, ledde en grupp med siktet inställt på en fika i Sigtuna. Rullade på ganska bra idag trots att gruppen till en början var väldigt stor. Knoppades dock av lite under turens gång då alla inte skulle med riktigt hela vägen.

Det som funkade bäst var att det inte var några tok-körningar (förutom vid Billbyvägen innan fikat där det var fri fart). Hyggligt behärskad körning med andra ord =)

Billbyvägen vart som sagt dagens pulshöjare under ett par minuter – man är inte så kaxig när man kommer upp på backkrön med hög puls och ska försöka trycka på än mer när det är platt igen. Bra träning dock 🙂

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.