TKH

Bloggen om min träning

Träning

Tränat lite lätt

Idag hade SMACK-serien tempolopp ute i Brottby, hade varit kul att köra men kände att det skulle bli lite ont om tid för att hinna dit efter jobbet – så fick bli vanlig tisdagsträning istället. Vart en sväng upp till Arlanda Test Track med tempohojen

Inte riktigt den ultimata hojen för en kort & kurvig rundbana men målrakan gick utmärkt att köra som en intervall och så tog man lugnt resten av varvet. Blev väl en 8 intervaller till slut på rakan.

En ganska kylig kväll men inget regn i alla fall, i stan när man lämnade jobbet kom ett par droppar. Det är ju tyvärr lite kallare väder på ingång enligt prognosen, så pass att den lovar snö till torsdag morgon…

Hoppas på varmare väder till helgen igen då det är dags för SMACK-tempot. Blir troligen att köra den med linjehojen då den känns bekvämare än så länge. Får även se om man drar på sig tempodräkten då också – provat två olika storlekar och kommer i båda, dock vore den optimala en storlek mellan dem (som inte finns)…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.