TKH

Bloggen om min träning

Träning

Väsby Duathlon

Ett lättare träningspass idag igen, bara rulla lite – en sväng för att kolla på dem som körde KM i samband med Väsby Duathlon – http://www.vsstriathlon.se/vasby-duathlon/

Tyckte det gick väldigt lätt att cykla från Märsta till Väsby, ett hopp om att man prickat formen perfekt, nej så var det ju inte… Det var en sån medvind att cykeln bara flög fram, värre vart det ju när man svängde av på Almungevägen med motvind och vindbyar från lite olika håll som högg tag i framhjulet.

Några tappra SMACKare ställde upp under kyliga och blåsiga förhållanden och genomförde KM i duathlon – bra kämpat av er alla. Sträckan med cyklingen ut kan inte ha varit lätt i motvinden (fick ju känna på den på vägen hem).

Under förutsättningar, det var ju faktiskt snö på marken imorse, så vart det ju bra – nästintill torra vägar och solsken. Men väldigt blåsigt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.