TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK-Serien Rosersbergs GP

Vilodag och funktionärsjobb på SMACK-serien idag. GP i Rosersberg på en tuff bana med en kort tuff knixig backe, många kurvor och långa raksträckor allt detta kryddat med kallt väder och kyliga vindar. Slapp i alla fall regn.

Delade ut chip, höll koll ute på banan, tog lite bilder och höll koll vid målgång… Många snabba cyklister så var ju inte helt lätt att ta foton – svårt att fånga objekt i rörelse… Det gråa vädret gav ju inga bra ljusförhållanden heller men något fastnade på minneskortet i alla fall… Kanske skulle ta och lära mig inställningarna på kameran nån gång så man slipper chansa så mycket 😉

Fler bilder hittas på SMACKs Facebook-sida.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.