TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK Introduktionscykling

Vårens sista pass med introduktionscykling stod på schemat idag och det dök upp en del cyklister även denna gång. Denna gång stod jag uppskriven som hjälpledare för 27-28 km/h gruppen.

Det blev en runda på drygt 7 mil som flöt på bra, med ett kort stopp vid Lunda Livs för en snabb fika. Blött på sina ställen på vägarna men vi slapp i alla fall regn, återstår ju dock det tråkiga i alla fall – att tvätta cykeln.

Känslan i kroppen idag var betydligt bättre än igår… Igår var det inte många knop, var bara allmänt trött och orklös i kroppen. Vart en vilodag av det hela. Idag var det visserligen lugn cykling men klämde till med två backintervaller på vägen hem och de kändes rätt ok. Kändes som det fanns kraft i benen igen och att flåset va det normala när man kom upp på backen.

Sammanfattningsvis har det blivit lite lägre intensitet på träningen denna vecka än önskat och något mindre träning också men så är det ibland. Bara se framåt mot nästa veckas träning istället 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.