TKH

Bloggen om min träning

Träning

Tisdagsträning: Naturliga backintervaller

Tisdagsträning idag med klubben, vi blev 4st efter Odensala som körde en runda på knappa 6 mil. Hyggligt kuperad runda så det passade bra att ta i ordentligt i de tuffaste backarna och spurta uppför dem.

Inga rekord direkt idag men en hyggligt bra känsla i alla fall, de två första intervallerna tog riktigt ordentligt. Det kände man i senare intervaller. Den första intervallen var ju även den längsta backen, inte så brant men flåset hölls uppe bra och gick och bita i och fortsätta ett tag med hög puls 🙂 Man behöver pressa sig ibland.

I övrigt var det lagom lugnt tempo i rundan, fin kväll i gott sällskap. Tack till Ylva, Mattias & Jan för sällskapet.

 
Lite intervaller uppför.

 
5 ½ minut hård träning idag

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.