TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK-serien: Skällsta Bro tempo

Idag orkade jag helt enkelt inte hålla något större tryck på pedalerna under kvällens 22,6km långa tempolopp på rundbana i Bro. Det gick väl ganska bra dem första 8km men sen kom en backe och där blev det knapp styrfart uppför. Tappade flyt och därefter gick det trögt i varenda litet motlut, fanns helt enkelt inget att ge i benen när det gick uppför idag.

Var ju inte jätte laddad inför kvällen heller, började med att byta vevarm imorse innan jobbet då den nya bromsen inte kommit än. När man kom hem var det bara att byta om snabbt och slänga ihop det man behövde ha sig med, tar ju en stund att åka till Bro. 2km innan Bro började det falla några droppar regn och jag var nära på att vända men tänkte att jaja jag är ju så nära kan inte banga nu…

Nåja det var bara några droppar regn och det slutade strax. Ingen vidare motivation för att värma upp så blev bara lite kort för att försöka få lite värme och känna på att cykeln funka.

Sen iväg med startnummer 51 och som sagt inget vidare tryck i pedalerna, pulsen var under kontroll. Något slag lägre än vad jag haft i snitt på föregående lopp men var väl ett resultat av att jag inte orkade trycka på tillräckligt hårt.

Lärdom backintervaller dagen innan är kanske inte bästa sättet att ladda upp inför ett tempolopp 😉 Slutade med ett snitt på strax under 37 km/h idag, bra träning vart det i alla fall.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.