TKH

Bloggen om min träning

Träning

Inte ren… Men renare…

En annan sak som släpat efter på att göra listan är att ta hand om min MTB… Jag var ju tyvärr så lat att innan årsskiftet (då jag körde MTB sist) så ställde jag in den lerig och förjäklig… Sedan dess har den bara fått stå, leran har fått stå och torka in ordentligt…

Inte så smart… Nu har jag i alla fall sköljt av den, skaffade ju en batteridriven portabel ”högtryckstvätt” för nån vecka sedan. Blev ett första test idag och funkar ju helt okej.

Nu blev ju inte cykeln helt ren men i alla fall renare. Dock så finns de ju andra detaljer att ta hand om också, kedjan till exempel den är ju bara bryta upp och släng… Så rostig som den är, en ny väntar redan i skåpet.

Sen så har jag ju dubbdäcken på fortfarande, kanske inte riktigt behövs med tanke på att värmen är här nu. Vore rätt skönt med ett par hjul till så man slapp kränga däck, men ja inte riktigt värt det så lite MTB som jag cyklar.

Nåja ett steg i rätt riktning i att fixa till den i alla fall, får se när man fortsätter.

 
Värmen håller i sig även på kvällen efter 21 =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.