TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lite lätt återhämtningsrull

Ovan poppade upp på Facebook och då jag hade möjlighet att hinna i tid till Cykelhuset idag efter jobbet och soligt väder så kunde man ju inte låta bli – perfekt tillfälle för lite återhämtningsrull efter gårdagens distanspass på 21 mil.

Kroppen kändes lite urholkad imorse när man vaknade trots bra med påfyllning av energi igår men den repade sig ganska snabbt och kändes bättre och bättre med dagen.

Rullade i lätt tempo till Väsby för samling vid Cykelhuset, vi vart 6 st som cyklade iväg på rundan. För min del följde jag åt de andra 6 mil innan jag vek av utanför parkeringen hemma – 7,7 mil stannade mätaren på totalt.

Visa sensorer dog dock innan rundan var slut – effektmätaren & kadens. Tror batteriet tog slut i effektmätaren, min Garmin har ju varnat för lågt batteri ett tag på den. Som tur är nya batterier på väg.

En sensor som klarade sig hela vägen var mätning av hastigheten, under de 6 milen jag körde med de andra så låg snittet på 34,6 km/h – hmm ca 32 ja 😉

Nåja benen var pigga och jag var säkert inte helt oskyldig till att tempot inte hölls till ca 32. Bra känsla i kroppen helt enkelt och typ en återhämtningsrunda då pulsen höll sig 126 slag i snitt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.