TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lite lätt kvällsrull blev lagtempo

Nu får man skämmas igen för att det gick alldeles för fort på träningen igen i förhållande till vad som var sagt. Tempo 32-34 blev vist drygt 37km/h när vi körde… Nu hängde ju alla med men i alla fall bättring på den fronten.

Vi var två från Märsta som rullade lite lätt till Väsby för att möta upp några därifrån, sedan blev det åka av. Gick betydligt snabbare än sagts redan från början. Tyvärr tappa vi en på grund av tekniska problem med slang/däck efter et tag.

Alla hjälptes åt med dragningarna ikväll och det blev ett bra lagtemposamarbete. Ett led med 5 cyklister där var och en gjorde ett bra jobb med relativt långa förningar.

Rundan blev från Väsby längs med Almungevägen till 77:an och sedan till Knivsta och gamla Uppsalavägen tillbaka till Märsta innan vi skildes åt. Lite hårdkörning i eget tempo uppför Löstaholmsbacken på slutet och lite små spurtande mot Märsta. 6 mil gemensam körning med 37,4km/h i snitt och låg snittpuls.

En bra kväll och mitt substitut mot sommarfest med jobbet som jag tackade nej till detta år. Lång dag imorgon som väntar med arrangemang  av tävling på Arlanda Test Track. Samt när jag tackade nej hade jag fortfarande lite funderingar på att ställa upp i tävling på Dybeckstempot men har dock avstått den punkten nu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.