TKH

Bloggen om min träning

Träning

Jakten på knackandet

Efter tisdagens träning skruvade jag lite på främre växelförare för att justera den en aning i hopp om att det eviga knackandet från min cykel skulle ta slut.

När man tar i knackar det, tror att det kommer från någonstans vid vevpartiet… Har misstänkt att mina ovala klingor gör att kedjan tar i något i främre växelförare (hade precis samma problem när klingorna satt på gamla racern). Igår när jag rullade iväg mot Markim linje så tycktes allt va bra, även vid lite belastning när knackandet uppträder så var det tyst..

Dock så varade det ju inte länge, knackandet var tillbaka kanske inte så högt som under tisdag..

Nytt försök idag skruvat lite och fettat in… Återstår att se om det blev nå bättre vid nästa tur.. Om inte annat så är cykeln ren i alla fall med ett lager vax nu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.