TKH

Bloggen om min träning

Träning

Dålig taktik men bra träning

Ännu en tisdagsträning som spenderades med trevlig klubbträning på Arlanda Test Track, tråkigt nog lite ensamt vid samlingen vid Coop Extra i Märsta då vi bara vart två cyklister. Som tur var vart vi några fler väl framme vid banan.

Blev några varv under första timmen på banan, körde något varv lite hårdare. Klockan 20 var det sedan dags för höjdpunkten, ett litet GP-lopp på fyra varv.

Körde inte ett dugg taktiskt utan när fältet släpptes var jag ganska snart uppe i täten, gjorde två små ryck tidigt bara för att se hur fältet svarade på det. Efter första varvet så stack Robban iväg, inte så mycket att sätta emot där.

Resterande varv fram till sista kurvan och målrakan låg jag till stor del och drog… Taktiskt väldigt osmart men samtidigt väldigt bra träning. Inför upploppet dock så saktade jag ner för en kort återhämtning på ett fåtal sekunder. Innan Björn satte igång en lång spurt då var det bara att få fart på benen igen för att hänga med tåget. Fanns lite krut kvar i benen och kunde efter en grymt jobbig och flåsig spurt rulla in som trea.

Kändes som jag var lite mer vän med någon kurva idag men även några som inte är så bra vänner än, mer övning krävs.

Kanske skulle prova och vara lite mer taktisk nästa gång och inte dra så mycket men å andra sidan hur kul är de? Är ju kul att köra slut på ben/hjärta/lungor på träning =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.