TKH

Bloggen om min träning

Träning

Bilder från Skeppsholmen GP 2014

Få gånger jag vart iväg och tittat på cykeltävling, en del gånger har man ju kunnat se en del av tävlingarna då man varit med och arrangerat. Idag var det GP-lopp ute på Skeppsholmen en deltävling i Stockholms Landsvägscup i och med att jag jobbar inne i stan och var i närheten tänkte jag att jag kunde ta mig ut till Skeppsholmen efter jobbet. Sagt och gjort lite promenad, tunnelbana och lite mer promenad så var man där strax innan första start.

Trevligt att för en gångs skull gå runt och prata lite med folk man kände igen och ta lite bilder. Lite avkoppling för en gångs skull från jobb, träning och andra mer eller mindre måsten i vardagslivet.

Fler bilder finns på nedan länk, fritt fram att använda om någon vill men ange gärna källa.
http://1drv.ms/1pgPsYi

Hög tid att avrunda dagen. Imorgon väntar utbildning hos Microsoft, en heldag med Azure som IaaS-plattform – infrastruktur i molnet helt enkelt. Sedan är det dags att ta midsommar, hoppas på att få till några hårda träningspass med bland annat tempo-intervaller – dags att börja slipa på formen inför klubbmästerskap i augusti 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.