TKH

Bloggen om min träning

Träning

Vilodag & två veckor till semester

Två relativt hårda träningsdagar under midsommar, visserligen inte så hårda att jag inte hade orkat ta mig ut för att cykla idag. Valde dock att ta en vilodag idag och ganska nöjd med det då det varit skurar till och från ute. Inte för att jag är solskenscyklist men det är betydligt trevligare utan regn.

Tänkte även vila imorgon, när näst sista veckan på jobbet innan semester börjar, för att sedan försöka väcka kroppen på tisdag under klubbträningen. På onsdag lutar det åt att köra tempolopp om känslan är bra i kroppen och inte vädret är allt för illa, 25,6 km tempo som står på schemat för SMACK-serien.

Två veckor kvar till 4 veckors semester och inga större planer än. Förra sommaren vart ju rätt mycket på resande, blir nog till att vara hemma lite mer denna sommar. Eventuellt lite renovering hemma, någon tripp upp till stugan och kanske lite cykling på nya vägar – Åland kanske? Får helt enkelt se vad man hittar på 🙂

Nu ska jag i alla fall fortsätta koppla av och återgå till att läsa en bok.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.