TKH

Bloggen om min träning

Träning

Tisdagsträning på ATT

Tisdag idag vilket innebär klubbträning, tyvärr var det helt tomt vid samlingen i Märsta. Vart ensam där, tur var att några hade åkt direkt upp till Arlanda Test Track dit även jag tog mig.

Sedvanlig fri träning till en början och sedan ett 4-varvs GP-lopp. Planen för egen de var att ta det lite lugnare idag, några kortare hårda ansträngningar, detta då jag tänkt köra tempolopp imorgon och ville spara lite på benen.

Utrustade cykeln med två action kameror och filmade en del under träningen. Ska försöka klippa ihop en film men kommer dröja ett tag innan man hinner med det.

Ny taktik idag på GP-loppet inte dra så mycket men då planen var att inte köra allt för hårt så gav det ju inte mycket bättre resultat. Gled in på en fjärde plats med hjälp av en ansträngning som kändes lättare.

Vi var fyra stycken som var loss på sista varvet men tydligen hade i alla fall jag lite dålig koll på hur lång luckan var… För på målrakan när det var lite avvaktande körning inför spurt så kommer plötsligt Jan och blåser förbi med tempohoj, det satte igång spurten där jag gled in på fjärde plats.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.