TKH

Bloggen om min träning

Träning

Laddat cykeln & tårta på träningen

Vilken tur att jag kollade status på batteriet på cykeln idag innan träningen… Blinkade rött, batteriet håller ju så länge att man glömmer bort att ladda det mellan varven.

Tur som sagt att jag upptäckte att det var på väg att ta slut och hann ladda det innan dagens klubbträning på Arlanda Test Track.

Blev som vanligt fri träning & ungdomsträning till en början och klockan 20.00 var det dags att ställa sig på startlinjen och köra ett litet GP-lopp om fyra varv.

Strax efter att masterstarten släppt iväg fältet la jag in ett ryck, tänkte testa om man kunde få en lite större lucka från början. Robban hängde på och ut på andra varvet körde han förbi, orkade inte riktigt behålla trycket i pedalerna de första kurvorna efter målrakan och halkade efter.

Blev ikapp åkt efter ett tag men drog fram till målrakan på tredje varvet, sedan blev jag omkörd och la mig på rulle. Taktiken då var att ligga på rulle, återhämta sig inför spurt. Denna gång skulle jag ha lite krafter kvar till spurten 😉

Målrakan kom och farten ökade ganska omgående men hängde bara med på rulle denna gång till en början. Vid halva målrakan la jag sedan i en växel till och pressade ner sista krafterna i pedalerna. Funkade denna gång och kunde flåsande rulla över mållinjen som tvåa.

Efter GP-loppet hade Rikard & Jeanette en överraskning – tårta 🙂 Tyvärr så var ju inte Rickard på plats, som brukar vara med och köra träningarna på trike, så vi kunde fira en strålande insats i SM Tempo Paracykel.

Nu är det bara att ladda om, nya tag imorgon igen 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.