TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK-serien: Slottsvarvet

Det gick väl rätt förväntat på dagens omgång av SMACK-serien, ligger man för långt bak i klungan så blir det svårt att hänga med. Hade som målsättning att få ett bra träningspass och det vart det ju.

Lite regn vid starten av loppet men det avtog snabbt och drabbade bara en kort bit av banan. Som förväntat gick det undan men hängde med bak i klungan första varvet utan större problem egentligen. Inför varvning i 90 graders kurvan vart luckan lite väl stor dock, försökte jaga ikapp men inte helt enkelt vilket resulterade att jag inte kom ikapp.

Hamnade lite i ett ingemansland efter ett par kilometer, visste dock att det var några en liten bit bakom mig. Så istället för att åka resterande 1 ½ varven så slog av takten lite och inväntade. Vi blev en liten klunga som sedan kunde hjälpas åt med farthållningen resten av loppet.

En sak jag inte behöver träna på är backar, där hade jag bra tryck i pedalerna idag 🙂 Behöver öva mer på toppfarten på platten, utförsåkning, kurvtagning och att köra i lite större klunga.

Ett bra träningspass hursomhelst och kul att det var relativt många från SMACK på plats.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.