TKH

Bloggen om min träning

Träning

10 mil solo utan fika

Planen för dagens pass var ett distanspass på 10 mil, höll den planen rätt väl då passet slutade på någon hundra meter på plussidan om 10 mil. Målsättningen var också att hålla ett lagom distanstempo på 30 km/h vilket det också blev – 30,3 km/h får anses som inom marginalen 😉

Lite små trötta ben från igår faktiskt då jag inte kört mycket distans på sistone men de vaknade till bitvis i alla fall och bitvis fick de kämpa också lite i motvinden. Att det alltid ska blåsa när man är ute och cyklar 😉 Fast kanske rätt skönt nu när det är varmt med lite svalkande vind. Samt bra träning för pannbenet också, så att den ser till att benen rör sig tillräckligt kraftfullt.

Ingen paus idag för fika utan nu var det träning som gällde, två korta stopp dock. Första gången på en smal väg vid möte med en traktor som var lika bred som vägen, andra gången strax efter när skärmen på min Garmin blev blank. Tur var fick man igång den igen genom att starta om enheten.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.