TKH

Bloggen om min träning

Träning

Distans + klubbträning

Sega ben idag på förmiddagen så gjorde helt enkelt så att jag slappade fram till eftermiddagen 🙂 Blev sedan lite distans innan jag tog mig till Arlanda Test Track och klubbträningen. Några varv på banan med ett par spurter på målrakan, blev även ett litet GP på fyra varv men hade inte benen idag för att köra speciellt hårt. Tuggade på så gott det gick, drog upp farten lite på målrakan på första varvet men sen när ett gång drog förbi hade jag inget att svara med.

Benen har inte riktigt återhämtat sig så snabbt jag velat efter de senaste dagarnas distanspass 🙁 Känt mig lite snuvig också 🙁 Nåja imorgon är en ny dag med nya möjligheter =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.