TKH

Bloggen om min träning

Träning

1 timme återhämtning

Låter benen vila lite idag så det blev en timme återhämtning idag på kvällen. Tog crossen för att testa att allt funka på den efter lilla servicen här om dagen. Lite dålig bromsverkan bak, inte lätt att ställa in cantileverbromsar. Tror dock att det kanske vore dags att byta bromsklossarna på crossen också, inte för att de är så slitna men för att de inte verkar vara nå bra heller…

Dagens runda då var en timme som sagt, cykla en halvtimme och sedan vända för att ta samma väg tillbaka. Hålla lågt tempo och inte anstränga benen, bara låta dem röra på sig, var målet. Lyckades rätt bra med ansträngningsnivån som var relativt obefintlig, växlade ned ordentligt vid varje motlut. Dock  borde jag ha kört med än lättare växlar där det var platt också och med högre kadens än vad jag hade. Nästa gång det blir dags för återhämtning 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.