TKH

Bloggen om min träning

Träning

Tempoträning

Lite tempoträning idag på kvällen med ett gäng SMACKare. Provade lite nytt på tempohojen en ny sadelstolpe & en gammal sadel, låter mig skjuta sadeln lite längre bak. Samt dragit tillbaka pinnarna en del.

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om inställningarna än. Sadeln som är original sadeln från min första racer är ju inte den bekvämaste i alla fall. Men det fick bli den då den låg i en låda.

Tycker väl att pinnarna kanske är lite för långt bak kanske nu, vet inte riktigt…

Vart väl varken snabbare eller långsammare tror jag 😉

Var ute i god tid innan samlingen och körde lite uppvärmning i lugnt tempo och några kortare intervaller lite snabbare. Trög väckt kropp kändes det som. Sen efter att gänget från Väsby anlänt körde vi 10km tempo, lite lätt rull på det innan en skull smita iväg och två skulle försöka jaga ikapp (höll undan för dem som jagade mig). Sista momentet var lagtempo i två grupper där den ena fick ett försprång och den andra skulle jaga ikapp. 5 man i den första och 4 man var vi som jagade ikapp, vi som jagade lyckades hålla ihop vår lilla grupp ganska bra och kom ikapp täten i den andra gruppen efter kanske 6 km eller något liknande

Ett bra träningspass och behöver nog fler liknande då jag inte riktigt har tagit i ordentligt de senaste veckorna under träningen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.