TKH

Bloggen om min träning

Träning

Nu blir det vila…

Var ute och rullade 2 timmar nu på kvällen och benen kändes trötta så är nog dags att lyssna på dem och ta lite vila. 6 dagar med träning i sträck visserligen var en var väldigt lätt men risken är att det blir mellan mjölkspass om inte benen får vila. Kändes ju redan så idag att benen inte orkade trycka på så mycket jag ville. Vill ju orka köra hårda pass och visst en del lätta behövs ju också, dem mitt emellan – så få som möjligt.

Så imorron får nog bli vilodag, kanske fundera på lite mål inför 2015. Alla målen för detta år kommer nog inte att uppfyllas, tror jag… Samtidigt är det ju dags någon gång i senhösten sätta igång med förberedelser inför målen 2015 och då behöver man ju ha ett par mål. Kommer som förra året troligen ha en period under hösten med lite mer alternativ träning och ostrukturerad träning.

Årets mål med att följa en strukturerad träningsplan har väl gått lite si och så, visst antalet träningstimmar kommer jag komma upp i. Men strukturen under de senaste månaderna har väl vart si och så. Blir till att förenkla till nästa gång – ska fortfarande ha en plan men den behöver vara tillräckligt enkel att följa 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.