TKH

Bloggen om min träning

Träning

Att vänja fötterna med nya skor

Kom ut lite senare än tänkte idag, solskenscyklisten i mig tittade fram idag. Hade tänkt köra på dagen men strax innan jag skulle börja göra mig iordning kom en riktig sommarskur. Stora vattendroppar föll samtidigt som solen sken. Skuren var ganska kort men räckte ju för att vägarna skulle bli blöta. Så bestämde mig för att kika på Tour de France istället och vänta på vägarna torkade upp igen. På touren var de så inga solskenscyklister idag… Riktigt fantastiskt väder vi haft de senaste två veckorna, halvvägs på semestern nu och även nästa vecka ser strålande ut =)

Hur som helst så blev det en kort och lugn runda som avslutning på veckan och låta fötterna vänja sig vid de nya skorna. De sitter riktigt bra på fötterna men är som alltid, oavsett vad det gäller för skor, att det tar lite tid för min fötter att vänja sig. Får ta några rundor till och sen se om klossarna behöver justeras, kändes bra idag i alla fall men rundan var ju kort och lugn.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.