TKH

Bloggen om min träning

Träning

Mästare på att tappa bultar

Rubriken på detta inlägg skulle ha varit ”Semestercykling, en glass i Sigtuna” men så vart det inte. Eftersom det har hänt igen, det har hänt förr också, att jag har tappat en bult. Är en riktig mästare på detta – har tappat klingbultar förr, har tappat bult på spd-kloss förr och idag tappade jag en bult på spd-sl klossen…

Tyvärr kan jag inte skylla på att det var ohyggligt höga watt-siffror som låg bakom att jag tappade en bult på klossen för jag var ju ute och semestercyklade i riktigt lugnt tempo. Kroppen känner sig lite slö så får bli lite semestercykling ett tag.

Lite drygt två timmars rullande i lugnt tempo med en kort glasspaus i solen i Sigtuna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.