TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ett försök till lite tempoträning

Luftat tempohojen på förmiddagen och kört två intervaller om lite över 8km vardera. Inget tryck i kroppen alls idag…

Började med lite uppvärmning till Odensala och körde sedan första intervallen från Odensala till Ekegrus. Inget större tryck i benen och pulsen gick inte heller upp låg väl en 10 slag lägre i snitt än vad jag brukar göra. Benen kanske va lite trötta efter gårdagen i och för sig, men även när jag försökte ta i lite mer i någon uppförsbacke så ville inte den va med mig – kom som högst upp i 155 i puls.

Slog av tempot vid Ekegrus och rullade sakta till Herresta och tillbaka innan det var dags för nästa intervall – Ekegrus till Odensala. Samma sak på denna intervall pulsen ville inte gå upp och trycket i benen fanns inte riktigt. Fick upp farten lite mer på vägen tillbaka till Odensala men är nog lite mer lättåkt åt det hållet.

SMACK-serien på onsdag och 20km tempo, såvida det inte öser ner med vatten så har jag tänkt köra. Just nu lovar prognosen mulet och uppehåll. Får väl se hur det går – formen känns lite som en berg och dalabana just nu. Känns rätt ok ena dagen och nästa så vill det sig inte alls.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.