TKH

Bloggen om min träning

Träning

Idag var pulsen med mig

Tisdagsträning idag vart en liten omväg till Arlanda Test Track där det snurrades ett par varv på banan. Åkte via Odensala och Halmsjön och fick ihop lite drygt 2,5 mil innan jag kom till banan. Vi blev inte så många idag ute på ATT men är ju fortfarande semestertider.

Snurrade ett par varv på banan och tog det ganska lugnt med någon liten farthöjning ibland. Kändes betydligt bättre idag jämfört med igår. Som avslutning på banan vart det ett snabbt varv med flygande start. Idag  var det inga problem med att få upp pulsen, 180 i slutet på målrakan på det snabba varvet. Personbästa tid på varvet enligt Strava men det räckte ju inte långt i resultat listan, finns ju ett antal sekunder att tjäna om man skulle ha bättre teknik i kurvorna…

Nåja mestadels vart det lugn träning idag precis som tanken var med ett par pulshöjare. Imorgon blir det tempo såvida det är bra väder 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.