TKH

Bloggen om min träning

Träning

MTB & LVG & en dum vurpa

Kom iväg sent imorse men hann precis till samlingen för en mtb-tur på Järva-fältet. Tog bilen till Rotebro och mötte upp Jocke & Peter. Sedan vart det en tur blandat på grusväg och stig (mycket stig för att vara mig idag ;)). Benen var lite smått trötta efter tempot igår men de orkade i alla fall med en 4 mils runda.

Första gången på långt över ett halvår som jag var ute i skogen och körde med mtb, tyvärr så kom det ju en del regn igår kväll och under natten så det var en del hala rötter och några enstaka surhål. Dock bra förhållanden ändå.

Samt det var ju inte i skogen som dagens dumma vurpa inträffade utan på grusväg. Vägbom och då cyklar man ju bredvid den naturligtvis där det var någon enstaka sten och rot som man väjde för. På väg ned mot grusvägen så väjde jag för någon rot men pedalen måste ha tagit i roten och samtidigt som man svängde lite och så tappade man balansen och låg på grusvägen.

Inte värre än att skölja av lite skrubbsår på knä och vaden och köra vidare. Lite plåster på väl hemma och ladda med lite mat och dryck så var man redo att köra ett nytt pass på eftermiddagen, denna gång på landsväg.

Cyklade iväg till Väsby och Cykelhuset och mötte upp ett gäng från klubben där, ganska många som var sugna på att cykla i den något blåsiga men ljumna sommarkvällen. Benen vaknade till ganska bra för detta pass och vinden var ganska gynnsam idag oavsett vilket håll man åkte år, hur ofta händer det? Knappt 9 mil blev det i alla fall med en snabb fika på Lunda livs. Bitvis kanske lite snabbare tempo än återhämtningsrunda som jag tänkte mig 😉 Men belastningen kändes inte så tung så vart bra i alla fall.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.