TKH

Bloggen om min träning

Träning

Träning bakom lås och galler

Efter två dagar med vila där det njutits av det sista av semestern var det dags att träna idag igen. Regn och åska på morgonen, ganska skönt att stå över distanspass på morgonkvisten (även om regnet snabbt upphörde efter att jag vaknat) då planen var att köra på Arlanda Test Track på eftermiddagen.

Vi blev ett par stycken som dök upp på banan för att köra, lite senare dök några till upp men de hade svårt att komma in. Det visade sig att vi som var på insidan hade svårt att komma ut också…

Stort strömavbrott i området gjorde att grinden inte funkade – inlåst på inhängnatt område. Vad göra? Trampa vidare på banan och hoppas på att elen kommer tillbaka…

Själva träningen blev 3 x 3 varv i högre tempo med uppvärmning först och vila mellan de hårda varven. Första 3 varven hade jag inget tryck alls i kroppen (var lite som i början av veckan när jag var ute med tempohojen). Innan nästa heat blev det lite längre vila, det var då vi upptäckte att grinden inte gick att öppna..

Andra heatet började kroppen att vakna till liv lite grann och fram mot slutet av tredje heatet så fanns det inte så mycket kraft kvar heller för sista varvet. Bra pass dock och idag stå var det gamla racern som luftades. Kanske cykeln det berodde på att det gick så trögt 😉

Riktigt varmt idag också, märktes tydligt när man stod still och solen låg på.Semester slut som sagt så imorron är det tillbaka till rutiner som gäller och jobb.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.