TKH

Bloggen om min träning

Träning

Solorunda med lite tempo

Blev en runda efter jobbet idag med lite tempo. Hade inte direkt någon plan på hur jag skulle cykla men hade bestämt mig för att köra 6 mil med lite tryck i.

Rullade iväg mot Odensala till en början och fortsatte därifrån mot Herresta. Kändes bra hela tiden och kunde trycka på rätt hyggligt. Vid Herresta la tyvärr effektmätaren av igen, den har krånglat en del på sistone och slutat visa effekt mitt under rundorna 🙁
Enda lösningen verkar vara en hård reset av den och plocka ut batteriet men då behöver man ju skruva upp luckan. I samma veva så slutade även kadens-siffrorna…

Nåja bara att trampa vidare, kort bit på Almungevägen för att sedan svänga av mot Skepptuna. Den lilla vägen var i rätt dålig skick även om de håller på att laga den. Som vanligt så lagar man ju bara små fläckar istället för att lägga ny beläggning på hela vägen. Än så länge var ju asfalten helt riven över hela vägbanan vid två ställen också, så blev lite ryckigare körning här med en del igångdrag.

Framme vid Lunda Livs stannade jag till lite kort och konstaterade att det näst intill var öde, innan färden fortsatte mot Upplands Väsby längs med Almungevägen. Sista biten sedan mot Märsta via Rosersberg.

Rätt behagligt väder för cykling idag, inte så varmt och blåste inte heller så mycket. Vilket ledde till att det blev en bra runda. 6 mil med rullsnitt på 35,2 km/h solo får väl anses godkänt.

 
 
Klipp och klistrandet igår resulterade i en liten film också. Hoppas kunna lära mig något regigeringsprogram under den kommande höstens mörka kvällar än är det för fint sensommarväder för att spendera allt för mycket tid på sådant.
 
 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.