TKH

Bloggen om min träning

Träning

Fikarunda till Norrtälje

Idag vart det en fikarunda till Norrtälje med SMACK, många som kom på lördagsträningen trots att det är veteran SM nu i helgen, MTB-lopp och andra aktiviteter.

Vart en bra runda idag med en del nya vägar för min del, inte cyklat till Norrtälje tidigare. Behagligt tempo och bra väderförhållanden (aldrig någon riktig motvind). Tempot var för min del behagligt inte så att man behövde slita ute sig och inte långsamt heller.

En bra dag helt enkelt i trevligt sällskap där kroppen kändes bra. Sladdade in vid Arlanda Test Track 10 minuter sen för öppning. Ingen där, misstänker att de som brukar vara med och köra på helgerna var på annat håll idag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.