TKH

Bloggen om min träning

Träning

Blöt väckning av kroppen

Tisdagsträning och ledarträff idag fick bli väckning av kroppen inför tempolopp imorgon i SMACK-serien som även är KM för SMACK samt DM för Uppland.

Förra veckan kändes rätt bra – framförallt torsdag när jag körde en solorunda med lite högre fart. Även lördagens långrunda kändes bra men sedan kraschade magen på lördag kväll… Vet inte om jag fick i mig något olämpligt under dagen, nåja inget som varade länge men var lite avslagen på söndagen. Hade tänkt köra ett pass då men stod över. Igår var sedan en planerad vilodag.

Idag var det dags att väcka kroppen, lite mullrande åska när man gav sig ut men den höll sig på avstånd och försvann. Sedan började det regna istället, inte jätte mycket men tillräckligt för att kyla ned en del.

Lite lätt rullande idag hur som helst samt sedan avslutande GP-lopp på ATT, rullade även lätt där var inte alls med i täten denna gång. Tog det lugnt i kurvor då det var blött ville inte riskera något, tog i ett par ggr ordentligt på raksträckorna – förhoppningsvis funkar det bra som väckning.

Får väl helt enkelt se hur kroppen känns imorgon och hur det går…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.