TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lugnt återhämtningspass

Idag tänkte jag ta sovmorgon, därmed lät jag bli att ställa väckarklockan innan man gick å la sig igår. Det där med sovmorgon gick ju sådär… Vaknade pigg vid 6.10 så lika bra att gå upp, något säger mig att jag inte kommer känna mig lika pigg imorgon när väckarklockan kommer att ringa 6.10.Konstigt att samma tid på morgonen kan kännas så olika om det är helg eller vardag…

Planen för dagens träning var en kort & lugn runda och då man var uppe tidigt var det väl lika bra att kila ut tidigt också efter en lång frukost.

Blev ett pass till Sigtuna och hemåt via Odensala, någon kilometer under 3 mil och en timme senare rullade jag in på parkeringen hemma. Avsluta passet med att köra ett par vändor på parkeringen med enbenstramp för att träna lite på rundtramp.

Lite bilder från gårdagen kan jag väl bjuda på också.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.