TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lugn runda på CX

Söndagsträning med klubben idag och efter gårdagens snabbdistans så var planen en lugn runda och så vart det 🙂

Kände mig lite halvt seg imorse när jag klev upp, sov väl kanske inte helt bra inatt av någon anledning och så satt väl lite av gårdagens snabbdistans kvar. Vaknade ju för tidigt också vid 6 tiden och slumrade till halvt som halvt en timme till innan jag gav upp och gick upp. Frukost och energin började återvända.

Tog crossen idag trots att det skulle köras landsväg idag men ville prova de nya bromsarna på den. Tröttnat på canti-bromsarna som satt på den då jag aldrig lyckades ställa in dem bra, så vart mini-v bromsar för CX. Kör ju mestadels asfalt/grus med den i alla fall och inte så mycket i lera. Betydligt bättre bromskraft kändes det som 🙂

Dagens runda vart på knappa 5 mil i lugnt & behagligt tempo som passade riktigt bra för att förhoppningsvis få igång återhämtningen i kroppen. Körde på lilla klingan idag för att få upp kadensen men kan efteråt konstatera att det vart låg kadens i alla fall, alldeles för hög växel på kassetten istället 🙁

Lite kyliga vindar ute idag men en kopp kaffe under rundan värmde lite.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.