Vardagskvällarna blir allt mörkare och mörkret faller tidigare. Ikväll funkade det ju att träna ute i regnet, även om det kanske inte var helt frestande, dock vart ju sista biten hem vid 20 i skymningen. Var hemma i sista stund utan lampor.

Så det är väl lika bra att börja förbereda sig för att köra trainer. Vilket nog kommer bli en smärtsam upplevelse framöver… Trainerroad ska nämligen få styra motståndet i trainern framöver. Nu kommer det inte finnas några vägar ut genom att trampa lättare eller att växla ned… Motståndet i trainern kommer att justeras till det givna i träningspasset…

Hämtade ut en Wahoo Kickr idag, inte hunnit testa att det funkar bra ihop med Trainerroad men förhoppningen är det.

Blir väl en del pass ute fortsatt också, så inte bara trainer framöver. Ser dock framemot att börja köra strukturerad intervallträning igen. Tanken är att köra 45-60 minuters pass med tröskel intervaller 2 x 20 min och liknande samt VO2Max intervaller på 3-8 minuter.