TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lite löpning

Får nog bläddra tillbaka till mitten av mars när jag var i Frankfurt, ja det var nog senast jag var ute och sprang. Innan alldeles nyss då…

Plockade fram ett par löparskor idag på kvällen och tog en kort runda, joggandes sakta för att vänja benen. Som vanligt när man är ute och springer så sällan som jag så var ju varken benen vana eller fötterna vana vid skorna.

Lyckades i alla fall på något sätt ta mig runt en 6 km runda 😉 Har ju precis som förra hösten tänkt köra lite alternativ träning, bland annat löpning. Så det var väl lika bra att komma igång.

Har en månad framöver där prioriteten på träningen kommer vara att hålla igång. Kommer säkerligen bli en blandning av hård och lätta pass. I oktober är det sedan dags att dra igång träningen inför säsongen 2015 =)
Hoppas på att få iordning på min nya trainer tills det, hastighetssensorn på den verkar inte visa korrekt hastighet 🙁 Vilket gör att kalibreringen inte lyckas…

Imorgon blir det tidig morgon igen och lite funktionärsjobb på Tjejgirot. Får se hur vädret är fram mot eftermiddag/kväll så kanske man själv tar en lite runda också.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.