TKH

Bloggen om min träning

Träning

Unboxing time

Lite efterlängtade leveranser fanns att hämta ut på posten och på Arlanda idag efter jobbet 🙂 Så här efter en till säsong med cykling är man väl värd en liten belöning eller hur?

Det tycker i alla fall jag 😉 Ute på Arlanda fick jag passera säkerhetskontrollen för att nå Fedex kontor där ett litet paket väntade innehållandes en ny hastighetssensor till min Wahoo KICKR. Den ville ju inte riktigt funka bra vid leverans så, efter lite letande på nätet så framkom det att andra hade haft liknande problem som jag på grund av den optiska hastighetssensorn. Tog kontakt med Wahoo’s support och de skickade en ny sensor med Fedex. Kanon support förutom att det var lite strul med att få kontakt med supporten och lite fördröjningar som drog ut på tiden, ingen fara dock eftersom trainer-säsongen inte riktigt har börjat än. Enkelt att byta sensorn och nu verkar KICKRn funka som den ska. Vilket är perfekt eftersom den krävs för att träna upp benen inför nästa säsong för att få fart på det som fanns i det lite större paketet på posten.
Gällande hastighetssensorn så var skillnaden markant i hur den optiska sensorn riktad på den jag hade och den jag fick..

Redan när jag skaffade tempohoj var jag ju inne på att skaffa dischjul också, försökte faktiskt få tag på ett från FLO Cycling redan då men de var så populära att de sålde slut på någon minut varje gång jag var på hugget. Lyckades inte, så istället har jag ju kört med lite högre profil bak.
Nu så här i slutet av säsongen när det var dags för nästa omgång i försäljningen tänkte jag att jag kunde passa på och göra ett nytt försök. Denna gång gick det bättre så det vart ett dischjul och matchande framhjul som belöning för denna säsong och starterna i framförallt SMACK-serien som den inneburit. Det tog inte många minuter denna gång heller innan alla hjul var slutsålda men den här gången lyckades jag få det jag ville =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.