TKH

Bloggen om min träning

Träning

Helgen: Tempoträning & KM Linje

Helgen har bestått av en del cykling i vanlig ordning. Igår så skulle det köras en snabbrunda men för egen del blev det inte helt enligt plan – orkade inte hänga med länge när kroppen inte vill vara med och köra hårt. Hög puls väldigt fort och dålig återhämtning när man låg på rulle – blev att köra en hel del själv istället.

Idag så kördes det KM i linje, lite bättre känsla i kroppen så tänkte att det var lika bra att ge det man hade 😉 Körde väl hyggligt aggressivt och var långt upp i klungan under större delen av loppet. Bryggade utbrytningar, kom loss någon gång och föll som en sten genom klungan med 200-300 meter kvar till mål efter att dragit igång spurten lite för tidigt.

Förmodligen lite smått förkyld, lite rinnande näsa. Dagens lopp får sätta en liten punkt för säsongen och nu väntar en period framöver med lite mer fokus på att njuta av cyklingen. Lite återhämtning och kanske lite mer alternativ träning innan det är dags att ta nya tag inför 2015.

 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.