TKH

Bloggen om min träning

Träning

Rullskidor: Klarade första passet helskinnad

Ikväll har jag varit ute och åkt rullskidor för första gången och jag klarade mig helskinnad genom ett stakningspass 🙂 Gissar att jag kommer känna av det inom en snar framtid 😉

Obefintlig teknik men jag tog mig framåt på något sätt i alla fall, kan väl inte påstå att jag rullade speciellt fort men lika bra det så här första gången. Nog bra att få lite vana först och hitta balansen och så vidare…

Stakning gick väl ann någorlunda men att försöka ge sig på att diagonala var en aning svårare, nu är det ju iofs mest stakning jag behöver träna. Nåja det här blir nog ett bra komplement till alternativ träning.

Varför rullskidor kan man ju fråga sig – som jag sagt tidigare har väl lite utav två lägen av eller på 😉 Har ju vanliga skidor så varför inte rullskidor och köra några pass i alla fall innan snön kommer (om det blir nån snö så småningom) för att vänja kroppen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.