TKH

Bloggen om min träning

Träning

Målsättning 2015: Mjölksyra, en sjö, berg och troll

2015 ska som sagt handla om att utmana uthålligheten och för att göra detta har jag nu spikat tre olika mål som kommer sätta uthålligheten på prov – på tre helt olika sätt.

Första utmaningen handlar om tempo och att köra ”snabbt”. Målsättningen är att klara Odensala tempobana, 30 km ganska kuperat, på under 45 minuter. Behöver putsa min tid med 1 min 18 sekunder. Ett prov på att härda ut när mjölksyran börjar välla ut ur öronen…

Den andra utmaningen innebär en lättöl och lite mat efter genomfört varv runt sjön. Ja det är ju trots allt 50-års jubileum av Vätternrundan nästa år. Så det blir ett andra varv runt sjön – en utmaning i att trampa länge. Målsättningen är att köra under 9 timmar.

 
Den sista utmaningen blir förhoppningsvis en upplevelse värd att minnas – bland fjordar, berg och troll i Norge. 7 dagar, 7 etapper – Viking Tour.  

”Log cabins in the forest. Paris – Roubaix above the tree line, sheep ambushing in the mist, glaciers, waterfalls and the roars of trolls closing in on your sweet smelling blood. July 18 – 26 2015. Our rawest ride ever. The least tamed vikings are already boarding the longship. Close your eyes…follow….here…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.