TKH

Bloggen om min träning

Träning

Trainervecka…

Fjärde passet idag på trainer denna vecka men i helgen vankas cykling utomhus i alla fall 🙂

Hade lite utav en plan att åka rullskidor efter jobbet idag men vädret var så dystert – blåsigt och det såg ut att börja regna när som helst. Därav fick det bli ett pass på trainern idag också, vart ett klassiskt 4 x 4 min pass.

Igår körde jag delar av ett pass med korta intervaller, hela passet innehåller 3 block om 12st 30 sekunders intervaller. Jag körde dock bara två av blocken för att spara lite på kroppen.  KICKERn är inte helt optimal för korta sprint intervaller i ERG-mode men kommer väl bli mesta dels lite längre intervaller hur som helst och där är den riktigt bra.

Sedan igår morse är jag även anmäld till en SUB-grupp på vätternrundan 2015. Klockan 12.08 lördag den 13:de juni så börjar färden runt sjön.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.